Despre noi

CINE SUNTEM?

about-1

Mac Media Alarm SRL

Mac Media Alarm este o companie romaneasca fondata in 2013 care activeaza  in domeniul sistemelor de securitate IT, multimedia, comunicatii si programare.

Obiectivul nostru este de a introduce noilor tehnologii in folosul clientului folosindu-ne experienta pe care o avem in vederea obtinerii unor performante crescute de ambele parti.

Putem face livrarea de echipamente hardware de ultima generatie dar oferim si servicii de programare software

  • Dezvoltare websituri
  • Programare aplicatii mobile
  • Automatizari VBA

In domeniul dispozitivelor de securitate avem o larga expertiza. Incepand de la cel mai simplu sistem video sau sistem de alarma pana la cele mai complexe automatizari si BMS-uri pentru cladiri, de la cele mai economice sisteme de uz general pana la cele mai sofisticate sisteme acoperim intreaga gama de servicii in domeniul sistemelor de securitate si automatizari.

Activitatea in domeniul securitatii este prestata legal prin licenta IGPR conform legii 333/2003.

Proiectare retele

In domeniul IT proiectam, realizam si administram retele de date si sisteme complexe conexe: cablare structurata, telefonie IP,sisteme multimedia,  scenotehnica, retele WI-FI si de fibra optica.

Sisteme de stingere incendii

Realizam sisteme de detectie si stingere a incendiilor prin firma partenera autorizata ISU si avem o echipa experimentata in domeniul instalatiilor electrice de curenti slabi si tari.